FÅ STRAKS IVÆRKSAT BEKÆMPELSE AF MUS, HVIS DU OPDAGER MUS I HUSET

MUS ER ET AF DE MEST ALMINDELIGE SKADEDYR, SOM LEVER I DANMARK. DE ER LIGELEDES OGSÅ ET AF DE MEST SKADELIGE

Du er ikke i tvivl, hvis du har mus i dit hus – om det så er på loftet eller i væggen. Du er nok heller ikke i tvivl om, at skadedyrsbekæmpelse af mus er et must. Når du først har set en, burde det hurtigt stå klart, om det så er en mus eller en rotte. En mus er nemlig betydeligt mindre end en rotte, men det betyder desværre ikke, at den gør mindre skade. Tværtimod, da musens størrelse betyder, at den kan bevæge sig rundt på steder, som rotten ikke kan. Det lille dyr skal derfor tages seriøst, og jo før der sættes musebekæmpelse ind, jo bedre!

Husk at Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Vi er eksperter på ethvert område, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85

DIT HUS TAGER SKADE, HVIS MUSEN IKKE BEKÆMPES

Hvis dit hus er besat af mus, kan du være sikker på, at de skader dit hus. Det kan godt være, at det ikke umiddelbart kan ses, men det værste ved mus er, at de sætter tænderne i alt. Dette betyder derfor, at det langsomt går udover infrastrukturen i huset. Værst er det dog med elektriske installationer, som kan betyde, at der skal sættes nye op, eller i værste tilfælde brand. Bekæmpelse af mus skal derfor startes så snart, skadedyret er opdaget – ganske enkelt for at mindske fare, risiko og udgifter forbundet med den lille gnaver.

bekæmpelse af mus

Vi er eksperter i skadedyrssbekæmpelse, og har mange års erfaring i branchen. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene her på hjemmesiden.

UDSEENDET SNYDER DIG, MEN GLEM ALDRIG BEKÆMPELSE AF MUS

Vælg en autoriseret skadedyrsbekæmper for din sikkerhed – Toxin er autoriseret i at bekæmpe mus og rotter med et elektronisk skadedyrssystem.

Selvom musen er et betydeligt mere ”charmerende” dyr end rotten, betyder det ikke, at den skal undervurderes. Musebekæmpelse skal tages seriøst, og selvom musen ikke kan bære samme antal af smitsomme sygdomme som rotten, kan musen også, hvis den kommer i dine fødevarer, forvolde stor skade. Alt i alt er princippet bag bekæmpelse af mus også, at det er ens eget hus – og ikke et, som man ønsker at dele med skadedyr.

HVORFOR SKAL DU BEKÆMPE MUS I DIT HJEM?

 

Det er vigtigt at få bekæmpet musene i dit hjem, de små gnavere kan nemlig gøre meget mere skade end gavn. Ligsom rotter er mus alt spisende, det betyder at de kan forvolde stor skade på dit hus. De kan spise sig igennem isolering og være årsagen til defekt på ledninger eller rør i ejendommen. På samme måde kan de gå i madvarende og i dit tøj. Derfor skal du få bekæmpet mus i hjemmet.

Mus formerer sig med lynets hast og kan derfor være svære at komme af med. Det vil derfor i mange tilfælde være nødvendigt at søge professionel hjælp. Toxin skadedyrsbekæmpelse her professionelle ansatte som hurtigt og effektivt kan få udført bekæmpelse af dine mus i hjemmet.

Husk at Toxin Skadedyrsservice har over 30 års erfaring med udryddelse af skadedyr.  Skal du f.eks. have udført bekæmpelse af rotter, eller bekæmpelse af myrer  i hjemmet? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hvis du har akut behov for bekæmpelse af mus, så vil vi meget gerne hjælpe. Kontakt Toxin på nummeret 38 79 85 85, send en e-mail med problemet til toxin@toxin.dk eller kig forbi Håndværkerbyen 47, 2670 Greve, og fortæl os om problemet

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os