MANGLER DU HJÆLP TIL AT BEKÆMPE SØLVFISK?

HVIS DIT HJEM ER BLEVET BESAT AF SØLVFISK, SÅ FORTVIVL EJ. AT RINGE TIL TOXIN ER DEN BEDSTE FORM FOR BEKÆMPELSE AF SØLVFISK – EN DISCIPLIN VI MESTRER EFFEKTIVT OG NÆNSOMT FOR HUSET .

Du er ikke i tvivl, hvis du har behov for sølvfisk bekæmpelse. De er oftest at finde på badeværelser med varme, da de aktivt søger lune og fugtige steder. Gulvvarmen er derfor det perfekte miljø for de små insekter, og her kan de leve i mange år. Deres føde består af døde insekter og aflejringer af sæbe, så de kan overleve under selv de hårdeste vilkår. Det er derfor vigtigt, at man hurtigt får indsat bekæmpelse af sølvfisk, så der ikke længere er sølvfisk i huset, hvor de generer og kan sprede sig til andre rum.

Husk at Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Klik blot her for at læse mere omkring vores ekstra ydelser. Vi er eksperter på ethvert område, ring og hør mere omkring skadedyrsbekæmpelse på tlf. +45 38 79 85 85

DIT BADEVÆRELSE BØR VÆRE DIT EGET – UDEN SØLVFISK

Dit badeværelse er dit eget! Det er ikke noget, som du vil dele med nogen. Det er derfor heller ikke optimalt, at skulle dele dem med sølvfisk. Hos Toxin er vi derfor eksperter i sølvfisk bekæmpelse, da vi selv ikke mener, at det kan være rigtigt, at hverken badeværelset eller andre værelser i huset skal deles med de små insekter. Med vores hjælp som middel mod sølvfisk, sørger vi for, at du igen indtager kontrollen på badeværelset og lignende, og ikke behøver bekymre dig om du træder på de små insekter.

sølvfisk bekæmpelse

EFFEKTIVT BEKÆMPELSE AF SØLVFISK – FØR PROBLEMET VOKSER

De rigtige forhold for parring af sølvfisk er netop det lune og fugtige miljø. Hvis du ikke straks gør bugt med problemet med sølvfisk i huset, så er det sikker på, at dit problem ikke bliver mindre – tværtimod, det bliver større. Over årene har vi hos Toxin udviklet en elegant og effektiv løsning til sølvfisk bekæmpelse, så du skal blot lade os klare udryddelsen af de små bæster i dit badeværelse i nogen timer. Herefter er badeværelset igen dit eget! Vi lover selvfølgelig, at vores løsning ikke skader dit hjem på nogen måde, samt har garanti på, at du ikke får sølvfisk igen lige foreløbigt.

Har du problemer med de små insekter, så ring på 38 79 85 85, send os en email til toxin@toxin.dk eller kig forbi på Håndværkerbyen 47, Greve 2670.

HVAD ER EN SØLVFISK?

En sølvfisk er en hyppig beboer på især badeværelser, og hører til en art af vingeløse insekter, der går under det latinske navn Lepisma saccharina. Det er en art med nogle år på bagen, da den har eksisteret i mere end 300 millioner år, uden vitterligt at have ændret karakter synderligt meget. Derfor er det ikke uberettiget, at den hører under ordenen Thysanura, der dækker over flere af disse ur-insekter.

Noget, der for alvor adskiller sølvfisken fra andre insekter er dens levealder, da den bliver mellem tre til fire år, mens nogle eksemplarer kan blive helt op til otte år gamle. Den høje alder er dog også næsten et krav for den, da den først bliver kønsmoden når den er omkring et år gammel, alt afhængig af temperatur.

Dertil kommer, at hunnen sjældent lægger mere end en snes æg i hele dens levetid.

Et hjem inficeret med sølvfisk vil først og fremmest finde dem på badeværelset, da de foretrækker lune og fugtige steder. Et badeværelse med gulvarme er derfor gode vilkår for insektet, men også køkkener kan være tiltalende, hvis forholdene er rette for dem.

Disse to faktorer er nemlig utrolig vigtige for dem, da de ikke kan formere sig hvis det er for tørt eller koldt. Som deres latinske navn antyder, så er de særligt glade for sukker, men kan også godt lide stivelse som føde. Derudover kan de sagtens leve af andre døde insekter samt aflejringer af sæbe på brusekabiner og lignende., og sågar også papir.

Dog går de angiveligt kun efter skimmel- og mugarter, der findes i papir ved steder med meget høj fugtighed.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os