BEKÆMPELSE AF MYRER

Størstedelen af myrearterne foretrækker solrige klimaer, er det Danske klima ikke velegnet. Derfor findes der kun få myrerarter i Danmark. Den mest kendte er den sorte havemyre. Denne myre er ikke bære af sygdomme, men kan stadig være til gene. For at få bug med problemet, er bekæmpelse af myrer den bedste løsning.

En af årsagerne til at du skal have profesionelle fagfolk til at varetage bekæmpelsen af myrer er, at det er svært at spore sig frem til hvor myrerne har deres tue. Myrer går langt i søgen efter føde. Myrerne følger stier som de har skabt og samler sig omkring områder med mad og bliver dermed til gene i hjem, virksomheder og forretninger. Små bunker af jord omkring huller i jorden og nær vægge viser hvor de kommer fra.

Bekæmpelse af myrer kan derfor være en krævende opgave. Myrerne i de danske hjem er ofte den sorte havemyre, som er synderen – en synder, du kan læse mere om nederst her på siden. En typisk koloni af disse skadedyr består af 5.000-10.000 myrer, og det er derfor et noget større problem, end man som sådan skulle tro. Vi har derfor hos Toxin specialiseret os i bekæmpelse af myrer, så du ikke behøver at stå og bøvle med myregift, som alligevel ikke virker, men i stedet kan kontakte os for hurtig og effektiv hjælp.

Husk at Toxin Skadedyrsservicetilbyder gratis inspektion, så du kan få bugt med myrerne. Vi er eksperter når det omhandler bekæmpelse af myrer, og vores erfarne teknikere tilbyder metoder til myrekontrol som er målrettet specifikke arter af myrer. De kan løse problemet hurtigt og effektivt.

HVOR ER TUEN OG HVORDAN BEKÆMPES DET?

Når vi er ude på job, og bekæmper myrer, er det første trin i processen at finde ud af, hvor problemet stammer fra. Hvis det er i haven, finder vi oftest myrertuen under sten og fliser. Hvis der er myrer i huset, stammer det ofte fra et sted, hvor det er fugtigt – som f.eks. fugtskadet træ. Når myrerne er kommet ind i huset, er det vigtigt at bekæmpe myrerne, før de spreder sig til andre rum. Indtil vi kommer, kan de holdes nede med myregift, men den endelige og afsluttende, bekæmpelse af myrer sørger vi for.

BEKÆMPELSE AF MYRER I HUSET ELLER HAVEN

For at få en effektiv bekæmpelse af myrer, er det vigtigt, at der tages hånd om problemet så hurtigt som muligt. Når et par myrer har fundet ud af, at dit hjem er et godt sted for en koloni, går der ikke længe før, at hele kolonien er flyttet ind.
Derfor, jo før bekæmpelsen af myrerne går i gang, jo nemmere er det at bekæmpe myrerne – og deraf også billigere for dig!

Hvis du døjer med myrer, så er vi de rigtige at tage fat i! Kontakt os på telefonnummeret
38 79 85 85, skriv en mail til toxin@toxin.dk eller kom forbi på Håndværkerbyen 47, 2670 Greve – så kigger vi på dit problem sammen.

Bekæmpelse af myrer

Bekæmpelse af myrer

GENKEND DEN SORTE HAVEMYRE

Den sorte havemyre er den mest almindelige myre i Danmark. Man støder på den i haven, på gårdspladser, veje og selvfølgelig i huset. Den har en typisk længde på mellem tre og ni millimeter, og på trods af navnet er myren mere brun i farven end egentlig sort.

En typisk koloni består af mellem 5-10.000 myrer. Myrerne har et hierarkisk samfund og er opdelt som: arbejdere, vingede hanner og dronninger. Arbejderne er hunner med uudviklede kønsorganer, der står for det praktiske arbejde i samfundet. Deres kost består primært af søde sager, som de oftest finder i naturen og selvfølgelig dit køkken. Grundet den store størrelse på myrekolonierne er det sjældent at myregift kan stoppe problemet. Derfor er professionel bekæmpelse af myrer den løsning der giver det bedste resultat.

Arbejdermyrerne kan i mange tilfælde ende med at rejse langt væk fra kolonien i søgen efter føde. Når den finder en fødekilde, bruger den duftspor til at lede de andre myrer derhen, og inden længe marcherer en mindre karavane af myrer hen mod føden.

En koloni starter ved at de bevingede hunner og hanner forlader deres kolonier for at parre sig med myrer fra andre boer. De hunner der overlever slår sig ned og påbegynder et ny samfund, hvor de bruger resten af deres liv med at lægge æg.

Hos Toxin, er vi specialister i bekæmpelsen af mange forskellige former for skadedyrsbekæmpelse. Udover bekæmpelse af myrer, kan vi også hjælpe dig af med alt ligefra bekæmpelse af mus og bekæmpelse af hvepse til sølvfisk bekæmpelse.

MYRER KAN MEDFØRE STORE PROBLEMER

Myrer kan være svære at komme af med og er stort problem for mange husstande. Myrer er alt spisende og kan gå i madvare og formerer sig med lynets hast. Derfor er bekæmpelse af myrer noget man skal få gjort, hvis man opdager myrer i sit hjem. Det er ofte nødvendigt at søge professionel hjælp, da myrer kan være svære at komme af med.

Vi har alle erfaring med diverse myre fælder, som har en tvivlsom effekt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte Toxin skadedyrsservice. Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse, og har mange års erfaring i branchen. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene her på siden, så i kan finde ud af hvilket skadedyr der plager jer.

Vi er professionelle skadedyrsbekæmpere og vi tilbyder en lang række forskellige services. Vi bekæmper også borebiller og musEr det noget helt tredje du har brug for hjælp til – så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os