BEKÆMPELSE AF MYRE? – TOXIN

Bekæmpelse af myrer kan være sin sag at få bugt med. Når der er myrer i huset er det ofte den sorte havemyre, som er synderen – en synder, du kan læse mere om nederst her på siden. En typisk koloni af disse skadedyr består af 5.000-10.000 myrer, og det er derfor et noget større problem, end man som sådan skulle tro. Vi har derfor hos Toxin specialiseret os i myrebekæmpelse, så netop du ikke behøver at stå og bøvle med myregift, som alligevel ikke virker, men i stedet kan kontakte os for hurtig hjælp.

Husk at Toxin Skadedyrsservicetilbyder gratis inspektion.Vi er eksperter på ethvert område, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85

HVOR ER BOET, OG HVORDAN BEKÆMPES DET?

Når vi er ude på job, og er ansvarlige for bekæmpelse af myrer, er det første trin i processen at finde ud af, hvor problemet stammer fra. Hvis det er i haven, er det ofte under sten og fliser, hvor der er adgang til jorden. Hvis der er myrer i huset, stammer det ofte fra et sted, hvor det er fugtigt – ofte fugtskadet træ. Når først myrerne er kommet ind i huset, er det vigtigt at sørge for, at de ikke spreder sig til andre rum. Indtil vi kommer, kan det holdes nede med myregift, men den endelige, og afsluttende, myrebekæmpelse skal vi nok stå for.

BEKÆMPELSE AF MYRER I HUSET ELLER HAVEN

For at få en så effektiv skadedyrsbekæmpelse af myrer som muligt er det vigtigt, at der tages hånd om problemet så hurtigt som muligt. Når et par myrer har fundet ud af, at netop din ejendom er et godt sted for en koloni, går der nemlig ikke længe før, at der blot kommer flere og flere. Jo før bekæmpelsen af myrerne går i gang, jo lettere er det derfor – og deraf også billigere for dig!

Hvis du døjer med myrer, så er vi de rigtige at tage fat i! Kontakt os på telefonnummeret 38 79 85 85, skriv en mail til toxin@toxin.dk eller kom forbi på Håndværkerbyen 47, 2670 Greve – så kigger vi på dit problem sammen.

Bekæmpelse af myrer

Bekæmpelse af myrer

HVORDAN SER DEN SORTE HAVEMYRE UD?

Den sorte havemyre er den nok mest almindelige myre i Danmark. Man støder på den i haven, på gårdspladser, veje og selvfølgelig i huset. Den har en typisk længde på mellem tre og ni millimeter, og på trods af navnet er myren mere brun i farven end egentlig sort.

En typisk koloni består af mellem 5-10.000 individer, med tre forskellige typer myrer: arbejdere, vingede hanner og dronninger. Arbejderne er hunner med uudviklede kønsorganer, der står for det praktiske arbejde i samfundet. Deres kost består primært af søde sager, som de oftest finder i naturen selv i form af ekskrementer fra bladlus.

Dog kan de også i fællesskab overmande smådyr og ernære sig på dem. De steder man typisk finder kolonier er i jorden, som regel under sten og fliser. Derudover kan de også finde på at bosætte sig i gamle træstubbe og fugtskadet træværk i huse.

Arbejdermyrerne kan i mange tilfælde ende med at rejse langt væk fra kolonien i søgen efter føde. Når den finder en fødekilde, bruger den duftspor til at lede de andre myrer derhen, og inden længe marcherer en mindre karavane af myrer hen mod føden.

En koloni starter ved at de bevingede hunner og hanner forlader deres kolonier for at parre sig med myrer fra andre boer. De hunner der overlever slår sig ned og påbegynder et ny samfund, hvor de bruger resten af deres liv med at lægge æg.

MYRER KAN MEDFØRER STORE PROBLEMER

Myrer kan være svære at komme af med og er stort problem for mange husstande. Myrer er alt spisende og kan gå i madvare og formerer sig med lynets hast. Derfor er bekæmpelse af myrer noget man skal få gjort, hvis man opdager myrer i sit hjem. Det er ofte nødvendigt at søge professionel hjælp, da myrer kan være svære at komme af med.

Vi har alle erfaring med diverse myre fælder, som har en tvivlsom effekt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte Toxin skadedyrsservice. Vi er eksperter i skadedyrssbekæmpelse, og har mange års erfaring i branchen. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene her på hjemmesiden.
Vi er professionelle skadedyrsbekæmpere og vi tilbyder en lang række forskellige services. Vi bekæmper b.la.
væggelus og mus. 

Er det noget helt tredje du har brug for hjælp til – så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig.

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os