HAR DU BEHOV FOR VÆGGELUS BEKÆMPELSE?

VÆGGELUSEN ER EN TÆGE, SOM OM DAGEN GEMMER SIG I DIT HUS. OM NATTEN KAN DEN FLYVE FRIT OG SUGE BLOD FRA DIG. FÅ VÆGGELUSEN BEKÆMPET.

Væggelus behøver kun at komme frem og suge blod med store mellemrum. Netop grundet deres lave aktivitet kan de være svære at finde, hvorfor det kræver særlig ekspertise at udføre væggelus bekæmpelse. De små dyr gemmer sig i senge, madrasser og bag lister, og de bliver let spredt fra tøj, møbler og andet – ofte under flytninger eller udlandsrejser, hvor man kan have taget dyret med sig ind i boligen. Og hvis man først har væggelus, så er de særligt irriterende på grund af deres bid samt magtesløsheden i at finde dem og fjerne dem. Det er her, du skal bruge en ekspert.

Væggelus - Væggelus bekæmpelse
væggelus i madras

Husk at Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Vi er eksperter på ethvert område i forbindelse med skadedyr, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85!

TRÆNGER HJEMMET TIL VÆGGELUS BEKÆMPELSE?

Hvis du er vågnet op med rødme på kroppen, som er præget af kraftig kløe og svien, så har du måske væggelus. Især hvis det er dele af din krop, som ligger over dynen – hovedsageligt ansigt, hals, arme og eventuelt dine ben. I værste tilfælde kan biddet fra væggelus give kraftige allergiske reaktioner. Det er derfor, hvis du oplever væggelus symptomer, vigtigt at tilkalde professionel hjælp til væggelus bekæmpelse, så ALLE gener fra de usynlige skadedyr forsvinder permanent.

Væggelus Bekæmpelse

FÅ UDFØRT VÆGGELUS BEKÆMPELSE!

Hvis du har konstateret, at du har væggelus, så har du straks brug for en bekæmpelse af væggelus. Vi anbefaler, at I ikke selv forsøger at løse dette problem, da I ofte kan gøre mere skade end gavn. Som professionelle inden for området kender vi deres adfærd, og kan derfor skræddersy en væggelus behandling til lige præcis din situation. Ofte er det et spørgsmål om at lokalisere deres gemmested, hvorefter vi i få timer udsætter væggelusene for varme, så de dør. Vores skånsomme metoder sørger selvfølgelig for, at intet inventar i din bolig bliver beskadiget af behandlingen.

VÆGGELUS BEKÆMPELSE SKAL GØRES AF PROFESSIONELLE

Væggelus er en del af tægearten, og lever derfor af blod. Den foretrækker helst blod fra mennesker, men kan også sagtens leve af mindre dyr. De bliver ca. 1 cm. lange og har en vingeløs rødbrun krop. Om dagen gemmer de sig, og først om aftenen kommer de frem af deres skjul for at spise. Fordi den har dårligt syn, føler den sig frem via varme. Efter den har spist vender den tilbage til sit skjulested, hvor den kan overleve op til et år uden blod, såfremt forholdene for den er rigtige.

Væggelus er et problem for mennesker, fordi dens bid giver kraftig kløe og svien. Den angriber en mens man sover, hvor den går efter de utildækkede dele af kroppen, såsom hals, fødder og arme. De gemmer sig for det meste i senge, madrasser, bag paneler, lister og lignende. De spredes let via tøj, møbler og bagage, særligt under rejser og flytninger. Især hvis man har været ude og rejse, er der en risiko for at man har taget dem med hjem fra hotellet. Derfor er det altid en god idé at gennemgå ens bagage lige så snart man kommer hjem.

MERE OM VÆGGELUSEN

Skulle det alligevel vise sig, at du har fået væggelus, anbefales det at hyre professionel hjælp. Selvom du selv kan tage problemet i egen hånd, så er det bedre at få en skadedyrsbekæmper til at klare problemet for dig, da de har bedre kendskab til deres adfærdsmønstre og anvender mere skånsomme metoder. Det er især varmebehandling, der anvendes til bekæmpelse, da alle stadier af skadedyret dør ved at blive udsat for den rette mængde varme i et par timer.

Gennem mere end 30 år har vi opnået viden og erfaring i branchen, så væggelus bekæmpelse er ikke vores eneste kompetence. Gennem årene har vi især fået til opgave at bekæmpe myrer og borebille bekæmpelse.

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os