VÆGGELUS BEKÆMPELSE

VÆGGELUSEN ER EN TÆGE, SOM OM DAGEN GEMMER SIG I DINE VÆGE, MEN NATTEN KOMMER DEN FREM. FÅ VÆGGELUSEN BEKÆMPET.

Væggelus er en tæge der arbejder om natten, hvor den b.la. stikker mennesker. Denne stigning skyldes øget international rejseaktivitet, fordi væggelus er kendt for at rejse i bagage eller i tøj.

Væggelus opholder sig tæt på fødekilder dvs. de er oftest at finde hvor folk slapper af og sover. Udover at det kan være følelsesmæssigt stressende at skulle forholde sig til parasitter, skaber deres bid også irritation og risiko for andre infektioner via den konstante kløen de medfører.

Væggelus behøver kun at komme frem og suge blod engang i mellem. Grundet deres lave aktivitet kan væggelusene være svære at finde, hvorfor det kræver særlig ekspertise at udføre væggelus bekæmpelse.

Hvis du har opdaget væggelus i dit hjem, anbefaler vi dig at komme problemet til livs –  hurtigst muligt.  Hos Toxin, har vi set mange eksempler på væggelus angreb og vi har derfor specialiseret os i præcis væggelus bekæmpelse. Ring til os i dag, og vi vil fjerne dit problem.

Væggelus - Væggelus bekæmpelse
væggelus i madras

 

Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Vi er eksperter på ethvert område i forbindelse med skadedyr, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85!

BEKÆMPELSE AF VÆGGELUS

Vågner du med røde knopper på din krop der klør og svir, har du måske fået ubudne gæster. Væggelus angriber i den del af din krop, som ikke har været under dynen – hovedsageligt ansigts, hals, arme og ben. I værste tilfælde kan biddet fra væggelus give kraftige allergiske reaktioner. Det er derfor, hvis du oplever væggelus symptomer, vigtigt at tilkalde professionel hjælp til væggelus bekæmpelse, så alle gener fra de usynlige skadedyr forsvinder permanent.

Væggelus Bekæmpelse

VÆGGELUS BEKÆMPELSE SKAL GØRES AF PROFESSIONELLE

Væggelus tilhøre tægearten, og lever derfor af blod. Den foretrækker helst blod fra mennesker, men kan også sagtens leve af mindre dyr. De bliver ca. 1 cm. lange og har en vingeløs rødbrun krop. Om dagen gemmer de sig, og først om aftenen kommer de frem af deres skjul for at spise. Fordi den har dårligt syn, føler den sig frem via varme. Efter den har spist vender den tilbage til sit skjulested, hvor den kan overleve op til et år uden blod, såfremt forholdene for den er rigtige. Derfor er det vigtigt du sikre at væggelusene bliver bekæmpet, så snart du opdager biddene.

Væggelus er et problem for mennesker, fordi dens bid giver kraftig kløe og svien. Den angriber en mens man sover, hvor den går efter de utildækkede dele af kroppen, såsom hals, fødder og arme. De gemmer sig for det meste i senge, madrasser, bag paneler, lister og lignende. De spredes let via tøj, møbler og bagage, særligt under rejser og flytninger. Især hvis man har været ude og rejse, er der en risiko for at man har taget dem med hjem fra hotellet. Derfor er det altid en god idé at gennemgå ens bagage lige så snart man kommer hjem.

Hvis du søger hjælp efter bekæmpelse af andre dyr, så tilbyder vi også andre services, som fx bekæmpelse af hvepse eller myrer.

TOXIN KAN UDFØRE BEKÆMPELSE AF VÆGGELUS

Hvis du har konstateret, at du har væggelus, så har du straks brug for at bekæmpelsen af væggelus sættes i gang. Vi anbefaler, at I ikke selv forsøger at løse dette problem, da I ofte kan gøre mere skade end gavn. Som professionelle inden for området kender vi væggelusenes adfærd, og kan derfor skræddersy en væggelus bekæmpelse til lige præcis din situation.

Ofte er det et spørgsmål om at lokalisere deres gemmested, hvorefter vi i få timer udsætter væggelusene for varme, så de dør. Vores skånsomme metoder sørger selvfølgelig for, at intet inventar i din bolig bliver beskadiget af væggelus bekæmpelsen.

MERE OM VÆGGELUSEN

Er dit hus blevet ramt af væggelus – så kontakt de profesionelle til væggelus bekæmpelsen. Selvom du selv kan tage problemet i egen hånd, så er det bedre at få en skadedyrsbekæmper til at klare problemet for dig, da de har bedre kendskab til deres adfærdsmønstre og anvender mere skånsomme metoder. Det er især varmebehandling, der anvendes til bekæmpelse, da alle stadier af skadedyret dør ved at blive udsat for den rette mængde varme i et par timer.

Gennem mere end 30 år har vi opnået viden og erfaring i branchen, så væggelus bekæmpelse er ikke vores eneste kompetence. Gennem årene har vi især fået til opgave at bekæmpe myrer og borebille bekæmpelse.

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os