VÆGGELUS BEKÆMPELSE

VÆGGELUSEN ER EN TÆGE, SOM OM DAGEN GEMMER SIG I DINE VÆGE, MEN NATTEN KOMMER DEN FREM. FÅ VÆGGELUSEN BEKÆMPET.

Væggelus er en tæge der arbejder om natten, hvor den b.la. stikker mennesker. Denne stigning skyldes øget international rejseaktivitet, fordi væggelus er kendt for at rejse i bagage eller i tøj.

Alle kan blive udsat for at få dem: væggelus. I takt med at vi rejser mere, er udbredelse af væggelusene steget. Det er ingen skam at få væggelus. Det er det derimod, hvis du ikke gør noget ved det. Så du ikke spreder dem til dine øvrige kunder, familiemedlemmer, venner og andre. Derfor gælder det om at iværksætte en væggelus bekæmpelse med det samme.

Væggelus - Væggelus bekæmpelse
væggelus i madras

 

Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Vi er eksperter på ethvert område i forbindelse med skadedyr, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85!

SÅDAN FOREGÅR EN VÆGGELUSBEKÆMPELSE

På baggrund af en inspektion af din bygning og dine informationer lokaliserer vi de steder, hvor der er væggelus aktivitet. Alle synlige væggelus fjernes ved støvsugning, så antallet af væggelus, der efterfølgende skal slås ihjel, er så lille som muligt.

Hos Toxin råder vi også over specialtrænede væggelushunde, der kan opspore væggelus i alle stadier fra æg til voksne væggelus.

Væggelus Bekæmpelse

EFFEKTIV VÆGGELUS BEKÆMPELSE MED DAMP

Derefter anvendes en tør damp på 140 graders varme. Dampen dræber samtlige væggeluse efter få sekunder. Fordi dampen er tør, afgiver den kun minimal fugt til de materialer, der bliver dampet for væggelus. Hvis det er nødvendigt, afsluttes behandlingen med en sprøjtebehandling.

RENGØR, VASK OG FRYS

Inden behandlingen mod væggelus begynder er det ekstremt vigtigt, at værelserne er rengjorte og indbo er fjernet. Sengetøj, tøj og anden påklædning, der medbringes, skal efterses og vaskes ved 60 grader eller i en tørretumbler ved 60 grader i mindst 10 minutter.

Materialer, der ikke kan tåle varme, skal fryses ved mindst -18 grader i op til otte døgn. Fryseperiode afhænger af mængde af tøj, der skal fryses.

Det er vigtigt at du ikke blander vasket og uvasket tøj. Hold det derfor adskilt. For eksempel i en tætlukket pose.

Når væggelus bekæmpelsen er afsluttet, er det yderst vigtigt, at du ikke sætter noget tilbage i rummet, som ikke har fået behandling.

Efter behandlingen skriver skadedyrsteknikeren en servicerapport, der beskriver den løste opgave. Denne får du tilsendt pr. mail. Derfor er det meget vigtigt, at vi får en mailadresse fra dig.

Der skal kun en enkelt væggelus til at starte det hele op igen.

Jo længere tid du har væggelus, jo større er sandsynligheden for, at du også “smitter” andre. Hvilket gør det endnu sværere at bekæmpe væggelusene.

Derfor er det vigtigt at handle så hurtigt som muligt, så kontakt os med det samme du opdager dine ubudne gæster.

VÆGGELUS BEKÆMPELSE 

Er dit hus blevet ramt af væggelus – så kontakt de profesionelle til væggelus bekæmpelsen. Selvom du selv kan tage problemet i egen hånd, så er det bedre at få en skadedyrsbekæmper til at klare problemet for dig, da de har bedre kendskab til deres adfærdsmønstre og anvender mere skånsomme metoder. Det er især varmebehandling, der anvendes til bekæmpelse, da alle stadier af skadedyret dør ved at blive udsat for den rette mængde varme i et par timer.

Gennem mere end 30 år har vi opnået viden og erfaring i branchen, så væggelus bekæmpelse er ikke vores eneste kompetence. Gennem årene har vi især fået til opgave at bekæmpe myrer og borebille bekæmpelse.

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

væggelus bekæmpelse

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand. Kontakt os