BEKÆMPELSE AF ROTTER – VORES STØRSTE KOMPETANCE

HOS TOXIN HAR VI MANGE ÅRS ERFARING MED BEKÆMPELSE AF ROTTER. HVILKET HAR GJORT OS TIL SPECIALISTER INDEN FOR ALLE FORMER FOR SKADEDYRSBEKÆMPELSE TIL PRIVATE OG ERHVERV. VI ER DESUDEN AUTORISEREDE SKADEDYRSBEKÆMPERE OG ALTID KLAR TIL AT SÆTTE IND.

I vores mange år i branchen, har vi set alt. Derfor behøver du ikke tvivle på, om vi kan klare opgaven med bekæmpelse af rotter.
Uanset om der kun er snak om en lille rottefamilie, eller en hel hær, så garanterer vi dig at bekæmpelsen af rotter sker på bedst muligvis.

Rotter gnaver sig igennem alt og er uden tvivl ikke et skadedyr man ønsker at have i sin bolig eller virksomhed. Rotter gnaver i alt, hvilket kan give skader på eksempelvis elinstallationer som el, vand, telefon og IT, samt på varer og bygninger. Rotter efterlader urin og ekskrementer overalt, hvor de færdes, hvilket skaber smittefare for blandt andet salmonella og Welis-syge.

Ovenstående er kun et lille udkast af, hvorfor det er vigtigt at man bekæmper rotterne før det tager overhånd.

Udover alle de direkte skader rotter medføre, kan det også give dårligt omtale for en virksomhed, hvis det kommer i pressen. Derover vil tilstedeværelsen af rotter, ud over frygten for smitte, skabe utilpashed og stress blandt medarbejdere.

Et hurtigt indsats ved det første tegn på rotter, vil sikre, at problemet kan blive løst hurtigt. Vi har set lidt af hvert, når det kommer til bekæmpelse af rotter. Vores erfaring har gjort os til specialister inden for området, og vi kan derfor love dig, at vi hurtigt, effektivt og til en god pris kan hjælpe dig fri for rotter i virksomheden, så I atter kun koncentrere jer om at drive forretningen.

Ring til os gratis i dag og vi vil bekæmpe rotterne for dig.

rotte som skal bekæmpes
rottehul
rotte har bidt hul i container
rotter som skal bekæmpes

Husk at Toxin Skadedyrsservice tilbyder gratis inspektion. Klik blot her for at læse mere omkring vores ekstra ydelser. Vi er eksperter på ethvert område, ring og hør mere på tlf. +45 38 79 85 85

Bekæmpelse af rotter – kom af med problemet

Vi bekæmper rotter, med et autoriserede elektronisk skadedyrssystem.

Rotter er ikke kun klamme at kigge på, de også utroligt farlige for deres omgivelserne.
Rotten bærer på rigtig mange smitsomme sygdomme – faktisk helt op til 55, derfor er bekæmpelse af rotter en vigtig. På en arbejdsplads med mange mennesker eller produkter, der skal videre ud i verden, kan man hurtigt få smittet et stort antal mennesker – og risikere at sende varer med bakterier ud.

Der er derfor vigtigt, at få indsat skadedyrsbekæmpelse, før I indser at rotterne har indtaget jeres grund. At få fjernet rotterne er ganske enkelt essentielt for at undgå unødvendig sundhedsrisiko i arbejdsmiljøet, ligesom jeres renommé nødigt skulle lide skade af at sende smitteberørte produkter ud. Derfor kan det kun gå for langsomt når det handler om bekæmpelse af rotter.

bekæmpelse af rotter

Toxin gør alt for at sætte standarden inden for skadedyrsområdet. Det gør vi, ved konstant at forske og udvikle nye produkter til sikring og bekæmpelse, men først og fremmest stræber vi efter at give vores kunder den bedst mulige service.

Vores uddannede og lokalt forankrede teknikere anvender førende teknologi til at udføre effektiv bekæmpelse af rotter. Så du slipper af med rotterne, på en ordentlig måde. Uanset om du som privat person, skadedyrsansvarlig eller virksomhedsejer får problemer med rotter, kan vi hjælpe dig.

Vi er er et ekspert og vidensrigt skadedyrsservice, og har mange års erfaring i branchen. For at hjælpe jer på vej, har vi samlet informationer om skadedyrene her på hjemmesiden. Toxin Skadedyrsservice rykker ofte ud til eksempelvis bekæmpelse af hvepse og borebiller bekæmpelse.

EN ROTTE-BEKÆMPER HJÆLPER JER FRI FOR SMITTEFAREN

Udover at rotterne er nogle grimme dyr, så er de også utroligt farlige for omgivelserne. Rotten er nemlig et af de dyr, som bærer på rigtig mange smitsomme sygdomme – faktisk helt op til 55, og så på én og samme tid! Og på en arbejdsplads med mange mennesker eller produkter, der skal videre ud i verden, kan man hurtigt få smittet et stort antal mennesker – og risikere at sende varer med bakterier ud.

Der er derfor rigtig vigtigt at få indsat skadedyrsbekæmpelse, allerede fra før I indser at rotterne har indtaget jeres grund. At få rotterne fjernet er ganske enkelt essentielt for at undgå unødvendig sundhedsrisiko i arbejdsmiljøet, ligesom jeres renommé nødigt skulle lide skade af at sende smitteberørte produkter ud.

Har du problemer med andre skadedyr end rotter, så tilbyder Toxin en bred vifte af services, som bl.a. skadedyrsservice og bekæmpelse af myrer.

ROTTERNE SÆTTER TÆNDERNE I ALT INVENTAR

Udover at sprede sygdomme er rotterne også slemme til at sætte tænderne i alt, som de kan komme i nærheden af. Dette indebærer isolering, møbler og kontorartikler samt kabler fra EDB og andre elektriske installationer.

At få rotterne fjernet er med andre ord ikke blot et must i forhold til at fjerne smittefare, men også nødvendig for at undgå at skulle geninvestere i dyrt udstyr og inventar.

Rotter 2 - Bekæmpelse af rotter
Rotter og skadedyrssikring - Bekæmpelse af rotter
Rotter - Bekæmpelse af rotter

Da skadedyret medfører så mange negative konsekvenser er det helt essentielt, at man hurtigt får indsat en rottefænger til effektiv rottebekæmpelse. Dette vil vi meget gerne hjælpe dig med, og med baggrund i vores udstyr vil vi love dig, at vi nok skal få gnaverne udryddet fra din erhvervsejendom.

Hvis du har akut behov for bekæmpelse af måger, så vil vi meget gerne hjælpe. Kontakt Toxin på nummeret 38 79 85 85, send en e-mail med problemet til toxin@toxin.dk eller kig forbi Håndværkerbyen 47, 2670 Greve, og fortæl os om pro

Kontakt skadedyrsbekæmpelse nu – vi er landsdækkende og kører ud i døgnets 24 timer. Har du brug for hjælp eller vejledning kan du også bestille en gratis inspektion af din husstand.Kontakt os